Steg perfekte bøffer – hver gang! Se her hvordan.

[av_slideshow_full size=’no scaling’ stretch=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ src=” attachment=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full id=’23877′]
[/av_slideshow_full]

[av_three_fourth first]

[av_textblock ]

Sådan steger du den perfekte bøf – hver gang

Det hele handler om temperaturen på kødet, og det er uanset om du vil grille den perfekte bøf på Webergrill eller bare stege den perfekte bøf på panden. Temperaturen på kødet afgør, hvor rødt det er, og der er forskellige grader du skal gå efter, alt efter hvordan du bedst kan li’ dit kød. Og afhængig af hvem du spørger, så skal bøffen også hvile efterfølgende – der er dog delte meninger om dette. Jeg selv lader altid min bøf hvile efter grilning, gerne i lige så lang tid, som den har været på grillen eller lidt længere. Landbrug & Fødevarer har dog undersøgt det med hviletid for stege (og jeg går her ud fra, at det er samme princip som med bøffer). De har stegt en masse stege, og konklusionen blev, at hviletiden ikke forbedrer kødets spisekvalitet, men den forringer den heller ikke. Så ifølge dem, har det ingen betydning, om kødet hviler eller ej. Jeg kan nu bedst li’ at køde lige hviler lidt, så har jeg også tid til lige at fikse lidt tilbehør imens 🙂 Du kan læse om testen hos Landbrug & Fødevarer her: se test.

Og nå ja – så handler det også om at have et godt stykke kød, men det går jeg ud fra du har sørget for, siden du vil læse lidt om at stege den perfekte bøf 🙂
[/av_textblock]

[av_table purpose=’tabular’ caption=’Sådan skal temperaturen være på dit kød’ responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’][av_cell col_style=’avia-desc-col’]Hvordan skal kødet være?[/av_cell][av_cell col_style=”]Temperatur[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-desc-col’]Rare[/av_cell][av_cell col_style=”]48 grader[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-desc-col’]Medium rare[/av_cell][av_cell col_style=”]54 grader[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-desc-col’]Medium[/av_cell][av_cell col_style=”]60 grader[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-desc-col’]Medium well[/av_cell][av_cell col_style=”]66 grader[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_textblock]

Sådan måler du temperaturen på din bøf

Når stegningen af den perfekte bøf afhænger af temperaturen, skal du naturligvis bruge et stegetermometer – der fås forskellige slags, lige fra de helt simple og til dem der snakker sammen med din smartphone. Der findes også et helt nyt intelligent stegetermometer, som ikke kræver ledninger til temperaturføleren, som der eller ofte er til stegetermometre.

Det enkleste er faktisk også det nyeste: nemlig det intelligente stegetermometer, som du bare stikker i kødet, og så blinker den, når det er færdigt. Og når det holder op med at blinke igen, har kødet hvilet længe nok. Det bliver simpelthen ikke lettere end det. Læs mere termometeret der hjælper dig med at stege den perfekte bøf her: det intelligente termometer.

Skal det være ultrasmart og imponere vennerne, så skal du have fat i termometret, der snakker sammen med din iPhone, så du løbende kan holde øje med temperaturen og selvfølgelig kan du også lige poste på Facebook direkte fra app’en på telefonen, så de venner der ikke er inviteret på bøf kan blive godt misundelige på jer 🙂 Tjek det smarte grilltermometer ud her: stegetermometer til iPhone
[/av_textblock]

[/av_three_fourth][av_one_fourth]
[av_gallery ids=’23861,23860,23862′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

[av_textblock ]
Det simple og geniale stegetermometer

Det smarte smartphone stegetermometer
[/av_textblock]
[/av_one_fourth]