7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af shops på nettet frembyder i dag diverse forskellige fragtmuligheder. Førstevalget hos mange er nu om dage levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo yderst let, og endda endvidere den mest betalelige fragttype.

En hel del online varehuse annoncerer muligheden for dag-til-dag levering på deres primære varer, som imidlertid står og falder med at transaktionen gennemføres tidligere end et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer pakket forud for at de lageransatte tager hjem.

Indtil flere online virksomheder tilbyder fragt uden omkostninger, men undertiden kun ifald man indkøber for en fastsat sum. Som alternativ bør man foretrække den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket tit – ligegyldigt om man bor i Taastrup, Værløse eller Jyllinge – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Online indkøb udfordrer de fysiske butikker

Det er jo efterhånden meget simpelt for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse internet forretninger og for det har masser af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe salgspriserne på deres produkter – til piger og drenge, og tillige også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange frembyde gebyrfri levering.

Det kan til hver en tid blive smart at sammenholde flere online outlets efter udsalg forud for at du handler, så man er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.

Man skal lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en online forretning reklamerer varer for en pris der virker helt fantastisk god, så burde det for det meste være en indikator for en uægte internet webshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfavnet af en ordning, der assisterer en overfor falske outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre regningen over tid.

Trustpilot byder på i højeste grad ønskværdige muligheder

Inden folk køber i en internet butik kunne man i princippet sætte sig ind i webbutikkens betingelser, men det er i reglen ikke super interessant.

Et andet alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en tryghed om at internet shoppen adlyder de gældende danske regler, og at e-forretningen en gang i mellem revurderes af fagfolk som har meget erfaring med reglerne på området. Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, hvis du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling.

Trustpilot bringer dig en lang række tiltalende muligheder

Trustpilot tilbyder rigtig nyttige genveje til at fortolke forskellige eksisterende køberes bedømmelser og derved anbefales det, at du udforsker e-forretningens kritik inden du færdiggør din shopping.

Facebook genererer også faktisk fortræffelige løsninger til at få en idé om internet forretningens pålidelighed. Tilmed møder vi endda internet virksomheder hvor kunder kan udfærdige en evaluering af virksomhedens service, hvilket også burde bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Vores side er annoncefinansieret. Vi arbejder sammen med en gruppe internet outlets da vi præsenterer deres tilbud, og modtager kommission om vores brugere gennemfører en handel.

Anvisninger angående produkter og internet firmaer opretholdes tit, men vi tager forbehold for justeringer der er blevet foretaget siden seneste opdatering af sidens informationer.