7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Saris – Boost Thru Axle – til baghjul – 12×148

Varenummer (SKU): 012527018901 Kategori:

kr. 399,00

Denne Saris Boost Thru Axle er egnet til montering på baghjul og kan anvendes på de Saris hometrainere, hvor baghjulet monteres direkte… … læs mere her

Er Saris - Boost Thru Axle - til baghjul - 12x148 på lager?
Køb Saris - Boost Thru Axle - til baghjul - 12x148

Beskrivelse

Saris – Boost Thru Axle – til baghjul – 12×148 Fakta

  • Navn: Saris – Boost Thru Axle – til baghjul – 12×148
  • Mærke: Saris
  • Pris: Kr. 389.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: Tilbehør og dæk til hometrainere
  • EAN: 012527018901

Saris Cykeludstyr

Saris – Boost Thru Axle – til baghjul – 12×148 kan være med til at give din cykling et løft. Tilbehør og dæk til hometrainere kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner har solgt de de bedste cykeldele i mange år til hele Danmark. Varen giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 365 dage efter dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er hjælpen lige her, og den hedder dette produkt, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Saris – Boost Thru Axle – til baghjul – 12×148 og du kender garanteret mærket Saris, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du får dit motionskick på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væsken du indtager under cyklingen kan være ganske almindeligt vand fra hanen.

Cykeludstyr med prisgaranti

Saris – Boost Thru Axle – til baghjul – 12×148 kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Tilbehør og dæk til hometrainere. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Saris – Boost Thru Axle – til baghjul – 12×148 i den kendte webshop Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.