7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Saris Justeringsskrue til hometrainer – Gul

Varenummer (SKU): 012527018857 Kategori:

kr. 239,00

Denne gule justeringsskrue fra Saris er egnet til brug på Wind, Mag, Mag+, Magneto og Fluid hometrainere som allerede bruger dette. Justering… … læs mere her

Er Saris Justeringsskrue til hometrainer - Gul på lager?
Køb Saris Justeringsskrue til hometrainer - Gul

Beskrivelse

Saris Justeringsskrue til hometrainer – Gul Fakta

  • Navn: Saris Justeringsskrue til hometrainer – Gul
  • Mærke: Saris
  • Pris: Kr. 249.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: Tilbehør og dæk til hometrainere
  • EAN: 012527018857

Saris Cykeludstyr

Saris Justeringsskrue til hometrainer – Gul står på manges ønskeliste i cykelsporten. Tilbehør og dæk til hometrainere kategorien indeholder mange eftertragtede varer. Cykelpartner har med ret stor sandsynlighed det cykeludstyr du lige står og mangler. Varen har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når du jagter cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med denne vare, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på Saris Justeringsskrue til hometrainer – Gul fra det meget kendte mærke Saris, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du er ude at cykle, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der smager af appelsin.

Cykeludstyr med prisgaranti

Saris Justeringsskrue til hometrainer – Gul findes stadig i Top-10 eller tæt på i den populære kategori Tilbehør og dæk til hometrainere. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Saris Justeringsskrue til hometrainer – Gul hos den populære shop Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.