7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shimano Yoshimuta – Baggy cykelshorts MTB – Sort – Str. 28

Varenummer (SKU): 8717009412919 Kategori:

kr. 409,00

Disse MTB-shorts er som skabt til engagerede mountain bike ryttere. De er fremstillet i et letvægtsmateriale, som sikrer åndbarhed samt… … læs mere her

Er Shimano Yoshimuta - Baggy cykelshorts MTB - Sort - Str. 28 på lager?
Køb Shimano Yoshimuta - Baggy cykelshorts MTB - Sort - Str. 28

Beskrivelse

Shimano Yoshimuta – Baggy cykelshorts MTB – Sort – Str. 28 Fakta

  • Navn: Shimano Yoshimuta – Baggy cykelshorts MTB – Sort – Str. 28
  • Mærke: Shimano
  • Pris: Kr. 799.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: Cykelshorts Herre
  • EAN: 8717009412919

Shimano Cykeludstyr

Shimano Yoshimuta – Baggy cykelshorts MTB – Sort – Str. 28 fungerer rigtig godt i sit rette element. Cykelshorts Herre er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Varen leveres med luksuriøse 365 dages returret. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre som andre før dig og købe produktet lige her, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Tænk også på at du får prisgaranti på Shimano Yoshimuta – Baggy cykelshorts MTB – Sort – Str. 28 og du kender garanteret mærket Shimano, der i mange år har været et af de førende. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Din drikkedunk kan du fylde med smagen af blåbær gennem energidrik.

Cykeludstyr med prisgaranti

Shimano Yoshimuta – Baggy cykelshorts MTB – Sort – Str. 28 er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Cykelshorts Herre. Du får oven i købet hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Shimano Yoshimuta – Baggy cykelshorts MTB – Sort – Str. 28 i den kendte webshop Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.