7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Astral Cykelsko – Velcro – Landevej – Spinning – Sort – Str. 37

Varenummer (SKU): 5708329135278 Kategori:

kr. 649,00

Denne Astral cykelsko er holdt i et stilrent design med diskrete detaljer og er velegnet til landevejscykling, samt indendørscykling eller s… … læs mere her

Er Astral - Cykelsko Road - Velcro - Sort - Str. 37 på lager?
Køb Astral - Cykelsko Road - Velcro - Sort - Str. 37

Beskrivelse

Astral Cykelsko – Velcro – Landevej – Spinning – Sort – Str. 37 Fakta

  • Navn: Astral Cykelsko – Velcro – Landevej – Spinning – Sort – Str. 37
  • Mærke: Astral Biking
  • Pris: Kr. 549.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: Cykelsko
  • EAN: 5708329135278

Astral Biking Cykeludstyr

Astral Cykelsko – Velcro – Landevej – Spinning – Sort – Str. 37 står på manges ønskeliste i cykelsporten. Cykelsko kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner har solgt de de bedste cykeldele i mange år til hele Danmark. Vare du kigger på leveres med luksuriøse 365 dages returret. Når du jagter cykeludstyr, kan løsningen være at købe dette produkt, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Tænk også på at du får prisgaranti på Astral Cykelsko – Velcro – Landevej – Spinning – Sort – Str. 37 fra det rigtig fede mærke Astral Biking, som du har set i cykelsportens verden. Når du får dit motionskick på din cykel, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væsken du indtager under cyklingen kan være smagen af blåbær gennem energidrik.

Cykeludstyr med prisgaranti

Astral Cykelsko – Velcro – Landevej – Spinning – Sort – Str. 37 ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Cykelsko. Du får oven i købet hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Astral Cykelsko – Velcro – Landevej – Spinning – Sort – Str. 37 fra den meget brugte forhandler Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.