7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Kildemoes City Koppla Connect ABS – 51 cm

Varenummer (SKU): 7332982027557 Kategori:

kr. 29.999,00

Kildemoes City Koppla Connect ABS er en helt ny og innovativ elcykel med Koppla teknologi. På en App på en mobiltelefon kan man tyverib… … læs mere her

Er Kildemoes City Koppla Connect ABS - 51 cm på lager?
Køb Kildemoes City Koppla Connect ABS - 51 cm

Beskrivelse

Kildemoes City Koppla Connect ABS – 51 cm Fakta

  • Navn: Kildemoes City Koppla Connect ABS – 51 cm
  • Mærke: Kildemoes
  • Pris: Kr. 29999.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: El-cykler
  • EAN: 7332982027557

Kildemoes Cykeludstyr

Kildemoes City Koppla Connect ABS – 51 cm kan være med til at give din cykling et løft. El-cykler kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Varen har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når du jagter cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber varen her, og så behøver du ikke lede længere. Tænk også på at du får prisgaranti på Kildemoes City Koppla Connect ABS – 51 cm og du kender garanteret mærket Kildemoes, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når du er ude at cykle, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Cykeludstyr med prisgaranti

Kildemoes City Koppla Connect ABS – 51 cm er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer El-cykler. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Kildemoes City Koppla Connect ABS – 51 cm online hos webshoppen Cykelpartner, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.