7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shimano Beaufort – Vest windbreaker – Grå – Str. M

Varenummer (SKU): 8717009451031 Kategori:

kr. 549,00

Denne vindtætte vest er både stilfuld og funktionel. Cykelvesten er praktisk at have med på farten, hvor den nemt pakkes ned i ry… … læs mere her

Er Shimano Beaufort - Vest windbreaker - Grå - Str. M på lager?
Køb Shimano Beaufort - Vest windbreaker - Grå - Str. M

Beskrivelse

Shimano Beaufort – Vest windbreaker – Grå – Str. M Fakta

  • Navn: Shimano Beaufort – Vest windbreaker – Grå – Str. M
  • Mærke: Shimano
  • Pris: Kr. 699.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: Veste
  • EAN: 8717009451031

Shimano Cykeludstyr

Shimano Beaufort – Vest windbreaker – Grå – Str. M er den poplære og foretrukne del blandt mange. Veste er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Produktet har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med vare her på siden, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Husk også at der er prisgaranti på Shimano Beaufort – Vest windbreaker – Grå – Str. M fra det rigtig fede mærke Shimano, som er kendt i cykelverdenen. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, skal du huske at have noget vand med. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Cykeludstyr med prisgaranti

Shimano Beaufort – Vest windbreaker – Grå – Str. M får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Veste. Du får også hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Shimano Beaufort – Vest windbreaker – Grå – Str. M i webshoppen Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være produktet er på siden. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.