7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Assos GT C2 – Cykelstrømper – Hockenheim Grey – Str. 0

Varenummer (SKU): 2220000248174 Kategori:

kr. 139,00

Disse GT C2 strømper fra Assos er udviklet specielt til at yde en høj komfort til cykelryttere, som bruger meget tid på landeve… … læs mere her

Er Assos GT C2 - Cykelstrømper - Hockenheim Grey - Str. 0 på lager?
Køb Assos GT C2 - Cykelstrømper - Hockenheim Grey - Str. 0

Beskrivelse

Assos GT C2 – Cykelstrømper – Hockenheim Grey – Str. 0 Fakta

  • Navn: Assos GT C2 – Cykelstrømper – Hockenheim Grey – Str. 0
  • Mærke: Assos
  • Pris: Kr. 139.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: Cykelstrømper
  • EAN: 2220000248174

Assos Cykeludstyr

Assos GT C2 – Cykelstrømper – Hockenheim Grey – Str. 0 er blandt de eftertragtede cykeldele. Cykelstrømper er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner er nok shoppen hvor du finder fleste cykeldele samlet ét sted. Varen har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, så er du faktisk i mål, hvis du køber vare her på siden, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Og du finder det ikke billigere, for der er prisgaranti på Assos GT C2 – Cykelstrømper – Hockenheim Grey – Str. 0 fra det anerkendte mærke Assos, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I de perioder hvor du er ude på din cykel, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik der smager af appelsin.

Cykeludstyr med prisgaranti

Assos GT C2 – Cykelstrømper – Hockenheim Grey – Str. 0 kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Cykelstrømper. Der kommer hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Assos GT C2 – Cykelstrømper – Hockenheim Grey – Str. 0 i den kendte webshop Cykelpartner, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.