Vælg en side

Cykelsadel Brooks B66S Læder Dame Rød/Mandarine

DKK 699,00

Varenummer (SKU): 5707965104914 Varekategori:

Beskrivelse

Cykelsadel Brooks B66S Læder Dame Rød/Mandarine Fakta

  • Navn: Cykelsadel Brooks B66S Læder Dame Rød/Mandarine
  • Mærke: Brooks
  • Pris: Kr. 699.00 med PrisGaranti
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Kategori: Lædersadler
  • EAN: 5707965104914

Her finder du gode priser på udstyr til cykler – og med vores prisgaranti på cykeludstyret, er du altid sikker på at få dit udstyr til cyklen til den billigste pris. Og med et helt års returret er der ikke meget at betænke sig på, du finder ikke bedre vilkår for køb af cykeludstyr, så køb Cykelsadel Brooks B66S Læder Dame Rød/Mandarine i dag og vær sikker på, at du har gjort en god handel – garanteret af prisgaranti og meget lang returret.

Cykling i Danmark

Cykling er blevet en stor sport i Danmark, og den er stadig stigende. Billister har allerede lagt mærke til det; der er langt flere motionscyklister på landevejene og de ligner næsten alle professionelle cykelryttere, som man ser på TV fra Tour de France. Det er med cykling som med alle andre fritidsinteresser: Godt grej gør bare det hele sjovere og bedre at have med at gøre. Her på siden kan du finde alt fra begyndergrej til toppen af poppen – spændet i varer er meget bredt, så du finder helt sikkert noget, du kan bruge her på siden.

Tjek cykeludstyr udsalget her – du kan også stikke hovedet i rodekassen og gøre et kup. Der er mange gode chancer for at købe cykeludstyr til fantastiske priser.